Вести

Недимовић: Важан нам је сваки човек и свако место

Носилац листе „Александар Вучић – Сремска Митровица сутра“ Бранислав Недимовић, са сарадницима, посетио је Стару Бингулу и тако је и званично отпочела кампања за изборе расписане за 2. јун.

„Овде смо желели да отпочнемо кампању јер је Стара Бингула најмање место у сремскомитровачкој општини и не долази се у њега толико често, а посебно га не посећују политичке организације. Зато Стара Бингула јер желимо да пошаљемо поруку да нам је свако место и сваки човек под‌једнако важни. Поред тога, постоји једна ствар на којој инсистирамо у Старој Бингули, а то је да после 40, 50 година ови становници добију пијаћу воду у својим кућама и очекујем да се то веома брзо реализује. Ово што смо данас у једном туристичком домаћинству показује да ово место постаје туристички атрактивно и то треба подржати. Ко год буде вршио локалну власт мора помоћи овом месту да се несметано развија.

На нашој Листи се налази 31 жена, 30 високообразованих људи, од тога има четири лекара специјалисте, шест дипломираних правника, пољопривредника, привредника и људи других занимања. То је Листа са различитим, квалитетним и новим људима, који желе да раде и да се ухвате у коштац са проблемима за бољу Митровицу сутра“, рекао је Бранислав Недимовић.