Вести

Модерна, јака, слободна и успешна Србија

Српска напредна странка је настала кроз израз широке воље народа за променама. Основана је у тренутку велике политичке, економске  и друштвене кризе, с циљем да кризу оконча, а Србију врати на пут успешних европских држава.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ПРЕДЛОЖИО ЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СТРАНКЕ

Oпштински одбор Српске напредне странке Сремска Митровица на седници Одбора одржаној 22.11.2021.године, једногласно је одлучио да предложи Александра Вучића за председника Српске напредне странке на предстојећој Скупштини странке.

БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА СЕОСКИМ ТУРИСТИЧКИМ ДОМАЋИНСТВИМА ПОДСТИЦАЈ РУРАЛНОГ РАЗВОЈА

Сремска Митровица – Агенција за рурални развој Града Сремска Митровица данас је потписала решења о додели средстава и расподели средстава са осам сеоских туристичких домаћинстава. Укупна вредност додељених средстава је око 800 хиљада динара.

ЛЕКАРСКА СЛАВА ОБЕЛЕЖЕНА У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ

Сремска Митровица – Читањем молитве, освећењем и резањем славског колача, данас је у малој капели у кругу митровачке Опште болнице, обележена лекарска слава – Свети Козма и Дамјан. Обред је водио протонамесник Радослав Радовановић, у присуству високих званилника Града, болнице и лекара.

ХУМАНИТАРАЦ ПЕШАЧИ ЗА МАЛОГ ИЛИЈУ ОД ХРВАТСКЕ ДО КРАГУЈЕВЦА И КРОЗ НАШ ГРАД

Сремска Митровица – Хуманитарац Љубиша Шљивић пешачи од Хрватске до Крагујевца како би скупио средства за малог Илију Милановића. Пут га води и кроз наше крајеве, а данас му је приређен пријем у Градској кући као подршка акцији „За Илијин први корак”.

ПРИЗНАЊЕ ГИЗ-А ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ ЗА ИЗУЗЕТАН ДОПРИНОС У БОРБИ ПРОТИВ KОВИД-19

Сремска Митровица – Немачка организација за међународну сарадњу ГИЗ и Асоцијација „Дуга” из Шапца нашу локалну самоуправу наградиле су признањем за изузетне напоре у борби против ковид-19 пандемије и посвећеност развоју услуга социјалне заштите за осетљиве групе.

Pages