Вести

КРЕЋУ МЕРЕ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ - ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ

Комисија за реализацију мера енергетске санације Града Сремска Митровица расписала је ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ СТАМБЕНИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СРЕМСКА МИТРОВИЦА.

АПРИЛСКЕ БЕБЕ ДОБИЛЕ ПОКЛОН ГРАДА

Град Сремска Митровица наставља акцију поделе ауто седишта свим бебама рођеним у 2022. години. Акција се спроводи у сарадњи са градским Саветом за безбедност саобраћаја, у оквиру пронаталитетне политике Града, као и са циљем повећања заштите и безбедности најмлађих суграђана, најрањивијих учесника у саобраћају.

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА У МАЛОЈ БОСНИ

У току су радови на асфалтирању улица на територији Месне заједнице „Слободан Бајић Паја” у Малој Босни, што ће повезати путеве за преко 100 домаћинстава у том делу града.

ДРУГА ФАЗА РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ "ПАРТИЗАНОВОГ" ИГРАЛИШТА

Сремска Митровица – Враћајући стари сјај „Партизановом” игралишту у центру града, настављени су радови на реновирању спортског терена, како би овај објекат отвореног типа поново могао да се користи за различите врсте спортова, али и за манифестације културног карактера.

УРУЧЕНА АУТО СЕДИШТА ФЕБРУАРСКИМ БЕБАМА

У Градској кући у Сремској Митровици, уручена су ауто седешта родитељима митровачких беба рођених у фебруару. Реч је о акцији коју је Град Сремска Митровица започео ове године, а у оквиру које ће се поклонити ауто седишта свим бебама рођеним у 2022. години.

МИНИСТАРКА ЗА ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ У ПОСЕТИ СРЕМСКОМ ОКРУГУ

Министaрка за европске интеграције, Јадранка Јоксимовић, одржала је састанак са руководством сремских општина и начелником Сремског управног округа. Домаћин је био Град Сремска Митровица, и Регионална развојна агенција Срем.

НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У ЛАЋАРКУ

Пројекат изградње недостајуће канализационе мреже у Лаћарку, као изузетно значајна инвестиција у комуналну инфраструктуру, реализује се кроз пројекат Чиста Србија. Биће урађена канализација и у градским насељима Јалија, Мала Славонија, односно Мала Босна.

Е-ФИСКАЛИЗАЦИЈА ЗА ТРИ ХИЉАДЕ ПРЕДУЗЕТНИКА

Сремска Митровица – Око 900 привредних друштава и 2200 предузетника који послују на територији Града Сремска Митровица, у поступку су Е-фискализације. Рок за увођење електронског фискалног уређаја је до 1. маја, подсећају из Регионалне привредне коморе Срема и апелују на приведнике да буду ажурни.

УРУЧЕНИ КЉУЧЕВИ СТАНОВА ПРИПАДНИЦИМА СНАГА БЕЗБЕДНОСТИ

Кључеве нових станова у насељу „Марко Перичин Камењар“ у Сремској Митровици, купцима из редова снага безбедности, свечано је уручила министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије, Дарија Кисић Тепавчевић.

Pages