Вести

Велика подршка грађана Сремске Митровице Српској напредној странци

У Сремској Митровици се велики број грађана одазвао прикупљању потписа подршке изборној листи Српске напредне странке “Александар Вучић-Србија не сме да стане”.

За мање од два сата прикупљено је преко 1100 потписа подршке Митровчана.

Ове године ће бити урађена чак 23 км локалних путева у Сремској Митровици и околини

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, Горан Весић, обишао је село Чалма и радове на потпуној реконструкцији пута и важне саобраћајнице која спаја Лаћарак са овим фрушкогорским селом.

Радови на асфалтирању пута кроз Чалму

Радови на асфалтирању пута кроз Чалму теку предвиђеном динамиком, као део завршних радова на реконструкцији важне саобраћајнице Лаћарак – Чалма дужине 7,7 км коју на иницијативу локалне самоуправе радове финансира Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, а њихова вредност је 230 милиона динара.

Председник Вучић посетио Велике Радинце

Председник Србије Александар Вучић посетио је Велике Радинце, где је у јулу завршена реконструкција саобраћајнице дуге 7 км према Сремској Митровици, на шта су становници Радинаца чекали 50 година. Председник је у свом обраћању мештанима рекао да ће цела Фрушка гора бити повезана са добрим путевима.

Свечано отворене нове радње у Стоп шопу у Сремској Митровици

У склопу Стоп шоп ритејл парка у Сремској Митровици отворено је пет нових радњи које ће ту од сада пословати. После проширења, Стоп шоп у Сремској Митровици је са својих 9300 квадратних метара постао један од три највећа Стоп шоп ритејл парка у Србији.

Месни одбори Српске напредне странке организовали радну акцију

Временске непогоде које су прошле недеље изазвале велику материјалну штету у нашој земљи утицале су на свакодневни живот људи. У неким местима било је проблема са прекидима електричне енергије али су ти проблеми већином решени.

Потпуна реконструкција Позоришта “Добрица Милутиновић”

Град Сремска Митровица добио је средства за реконструкцију Позоришта „Добрица Милутиновић”. Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама је издвојио средства у износу од 130 милиона динара за реконструкцију, а уговор је потписала градоначелница Светлана Миловановић.

САОПШТЕЊЕ

Градски одбор Српске напредне странке Сремска Митровица најоштрије осуђује инциденте које су изазвали народни посланици опозиционих странака на седници Скупштине Србије.

ПУНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Више него икада потребно нам је јединство око очувања државних и националних интереса. Тешка времена траже људе који су у стању да на најбољи могући начин брину о интересима свих грађана Србије. Постоји човек коме је Србија увек на првом месту, његово име сви знамо. Александар Вучић.

Pages