Саопштења

Градски одбор Српске напредне странке Сремска Митровица

Градски одбор Српске напредне странке Сремска Митровица најоштрије осуђује дивљачки покушај упада и насилничко понашање поражене опозиције у Скупштину Града Београда као и напад на припаднике снага реда које раде свој посао и покушавају да заштите државне институције од вандала и насилника.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС СРЕМСКА МИТРОВИЦА

Градски одбор Српске напредне странке Сремска Митровица најоштрије осуђује бескрупулозан напад албанског екстремисте Куртија на председника Србије Александра Вучића и његову породицу у покушају да председниковог сина Данила доведе у везу са догађајима у Бањској.

ГО СНС СРЕМСКА МИТРОВИЦА

Градски одбор Српске напредне странке Сремска Митровица позива надлежне органе да хитно реагују на позиве на насиље и линч који су изречени вечерас на срамотном опозиционом скупу лицемерно названом „против насиља“ у Београду.

САОПШТЕЊЕ

Градски одбор Српске напредне странке Сремска Митровица донео је одлуку о одржавању Изборне скупштине Градског одбора, на којој ће се бирати нови председник Градског одбора Српске напредне странке у Сремској Митровици. Скупштина ће се одржати 30. марта 2023.

САОПШТЕЊЕ

Градски одбор Српске напредне странке у Сремској Митровици најоштрије осуђује претње смрћу упућене председнику Александру Вучићу и злокобне речи које је шака лажних и самопрозваних патриота, њих неколико стотина, изрекла на свом скупу у Београду, и то баш на Дан државности Републике Србије.