САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС СРЕМСКА МИТРОВИЦА

Градски одбор Српске напредне странке Сремска Митровица најоштрије осуђује бескрупулозан напад албанског екстремисте Куртија на председника Србије Александра Вучића и његову породицу у покушају да председниковог сина Данила доведе у везу са догађајима у Бањској.
Задатке својих налогодаваца потребно је оправдати, а у недостатку политичких аргумената и потреби да истраје у својим екстремистичким тежњама, Курти је покренуо прљаву и кукавичку кампању против породице председника Вучића.
Пружамо потпуну и безрезервну подршку председнику Вучићу и његовој породици, у данима када Курти и његове екстремистичке фаланге дивљају и нападају све српско. Срби су поносни и храбри људи, са свешћу да им је света српска земља на Косову и Метохији колевка, и да ће за света и века на Грачаници, Високим Дечанима, Бањској, Богородици Љевишкој и Пећкој патријаршији стајати православни крст као светионик нашег постојања и опстанка.
Туђих царева и султана смо доживели и преживели, а српски народ је опстао свој на своме!
Српски народ је уз свог председника Александра Вучића!
Живела Србија!