Вести

МИТРОВЧАНИ ПОЗДРАВИЛИ ЗВЕЗДИН КАРАВАН НА ГРАДСКОЈ ПЛАЖИ

Завршен је још један дан Звездиног великог каравана који најтрофејнији српски клуб организује у сарадњи са компанијом „Моцарт“, гостовањем каравана на Градској плажи у Сремској Митровици.

Долазак Црвене звезде је поново одушевио огроман број навијача. Присутни симпатизери су са одушевљењем испратили изношење трофеја на постоља.

По изузетно топлом времену, мноштво Митровчана је искористило прилику да ужива у свему ономе што су могли да виде у фан зони. Владала је права звездашка атмосфера, а прегршт људи се учланило у клуб и обновило своје чланске карте.

Посетиоци су наравно највише уживали у сликању са трофејима. Највећу пажњу, изазвала је „сребрна амфора“ Купа европских шампиона, коју је Звезда освојила 1991.године.

Црвену звезду и Сремску Митровицу повезује неколико фудбалера који су играли у црвенобелом дресу, међу којима су легендарни Ђорђе Миловановић, познатији по надимку "Ђока бомба", који је за Црвену Звезду играо у периоду од 1978-1985, затим Дејан Миловановић који је играо у периоду од 2001-2008 и Марко Петковић који је наступао за Звезду од 2013-2017. године.