Вести

Месни одбори Српске напредне странке организовали радну акцију

Временске непогоде које су прошле недеље изазвале велику материјалну штету у нашој земљи утицале су на свакодневни живот људи. У неким местима било је проблема са прекидима електричне енергије али су ти проблеми већином решени.
Велики број привредних и стамбених објеката оштећен је у непогодама, али су градске комуналне службе већ по престанку олује кренуле у чишћење града и села и уклањање нанете штете која је онемогућавала нормалан живот суграђана.
Месни одбори Српске напредне странке позвали су своје чланство да се укључи у акцију чишћења насеља и паркова у граду који су били прекривени поломљеним стаблима и грањем. На тај начин помогли су и градским комуналним службама које су већ неколико дана готово 24 сата ангажоване на терену у уклањају последица невремена.
У Железничкој улици Месни одбор “Сутјеска”, укључио се са својим члановима у акцију чишћења најлепше и најзеленије улице у граду.
У насељу “29. новембар” у акцију се укључио истоимени месни одбор наше странке који су се ангажовали на чишћењу зелених површина у самом насељу и код Стоп шопа.
У насељу “Деканске баште” чланови Месног одбора “Центар” и “Сава” уклањали су грање и мања стабла око бетонског игралишта, дечијих игралишта и прилазу код вртића.
Месни одбори “Мала Босна” и “22. август” организовано су чистили парк код Атлетског стадиона, а у акцију су се укључили и фудбалери ФК “Трговачког”.
У насељу “Матије Хуђи” активисти наше странке су у неколико група покупили поломљене гране и растиње које се налазило на дечијим игралиштима и око стамбених зграда.
У акцију су се укључили и Месни одбори „Блок Б“ и „Никола Тесла“.