Вести

ИЗГРАДЊА ГАСНЕ МРЕЖЕ У МАТОШЕВОЈ

Сремска Митровица – Јавно предузеће за дистрибуцију природног гаса „Срем-гас” је основано са циљем изградње и одржавања мреже и обезбеђења трајног и несметаног снабдевања потрошача природним гасом.

Снабдевају више од шест хиљада корисника природног гаса и одржавају скоро три стотине километара дистрибутивне мреже.

Ипак, и даље постоји велика заинтересованост грађана да се прикључе на дистрибутивну гасну мрежу ЈП „Срем-гас”.

Због тога се изграђује још један продужетак мреже, у Матошевој улици у Сремској Митровици.

„ЈП „Срем-гас” Сремска Митровица стално планира развој дистрибутивне мреже и инвестиратира у квалитет и обим услуге.

Усмерени смо ка повећању броја потрошача како би се повећао ниво снабдевања природним гасом и тиме и искоришћеност дистрибутивне мреже и тај циљ и испуњавамо.

Управо ови радови су доказ да је то тако. Када постоји заинтересованост потенцијалних корисника природног гаса и техничке могућности, Надзорини одбор Предузећа, процењује економску оправданост такве инвестиције и уколико она постоји ми је и реализујемо. Све реализујемо сопственим средствима и тако улажемо у развој Предузећа, а на корист корисника наших услуга”, рекла је Даница Недић в.д. директора ЈП „Срем-гас” Сремска Митровица.

Продужетак уличног вода у овој улици гради се у дужини од 270 метара и вредност радова је око 1.200 000,00 динара. Биће изграђено седам прикључака, а још тридесетак становника ове улице је исказало интересовање за прикључење на гасну мрежу.