Вести

Бесплатнa припремнa наставa за мале матуранте

Град Сремска Митровица другу годину за редом организује бесплатну припремну наставу за мале матуранте сремскомитровачких основних школа.
Овим поводом је председник Скупштине града и функционер Српске напредне странке, Владимир Павловић рекао за медије да је мала матура важан тренутак у животу сваке породице, а Град жели да кроз тај процес прође са родитељима и малим матурантима.
„Бесплатна припремна настава биће организована у четири основне школе, две у Сремској Митровици, као и у школама у Лаћарку и Мачванској Митровици, како би сва заинтересована деца са територије Града Сремска Митровица могла да похађају бесплатну припремну наставу“, истакао је Владимир Павловић.
Заинтересовани за припремну наставу могу да се пријаве у просторијама Канцеларије за младе на адреси Светог Димитрија 10, као и путем линка: https://forms.gle/kyTPvgUu76JV2ic67
Протекле године када је беспалтна припремна настава за мале матуранте почела, пријавило се око 300 ученика. Очекивања су да ће ове године интересовање бити такође велико.