Вести

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА У МАЛОЈ БОСНИ

У току су радови на асфалтирању улица на територији Месне заједнице „Слободан Бајић Паја” у Малој Босни, што ће повезати путеве за преко 100 домаћинстава у том делу града.

Асфалтира се око два километра пута, а пола километра се насипа гребаним асфалтом у Малој Босни. На тај начин се решава вишедеценијски проблем становника ове месне заједнице и обезбеђује повезаност путева за преко 100 домаћинстава у улицама Стеријина, Краља Твртка, Девет Југовића, Иве Андрића, делови Радиначког пута и крај Марка Краљевића.

Наш суграђанин, Цвико Антић живи у Улици Иве Андрића и како је рекао, асфалтирањем ових улица, решава се један дугорочни проблем и побољшава квалитет живота мештана.

„Дошао сам овде 1996. године али било је и старијих комшија ту, сви смо чекали да се овај пролаз асфалтира. Много је важно, за нас старије није толико важно колико је за децу, мојих двоје унучади иду около до школе, а сада ће моћи краћим путем. Од великог је значаја за све нас, у сваком случају хвала држави што је ово урадила”, рекао је Антић.

У фази пројектовања је и канализациона мрежа у овој месној заједници, за шта ће бити остављени коридори за постављање ове комуналне инфраструктуре.